‚Twitter-filantrop‘ Bill Pulte giver væk penge til sine følgere for at købe Bitcoin i kontant app

Bill Pulte, arvingen til den afdøde Pulte Group-grundlægger William Pulte, har intensiveret sin velgørenhedsindsats på Twitter ved at give bort gratis penge til nogle af hans Twitter-tilhængere, der er villige til at købe Bitcoin i CashApp.

Den uortodokse millionær, der hævder at have oprettet Twitter-filantropi, har en betingelse for dem, der køber BTC med hans penge – du skal hodl. Pulte mener, at prisen på verdens største cryptocurrency vil blive værdsat i fremtiden.

Anonym person donerer 56 millioner dollars i Bitcoin til 60 forskellige velgørenhedsorganisationer

Der er ikke sådan noget som gratis frokost, ifølge Milton Friedman, men Pulte beviser ham forkert ved rutinemæssigt at sende gratis penge til sin legion af Twitter-venner.

Hver Pults tweet er næsten garanteret at blive viral, og hans $ 30.000 til en veteran scorede endda en retweet fra ingen anden end den amerikanske præsident Donald Trump.

Mens nogle kritikere hævder, at Pulte simpelthen er en opmærksomhed, der sprænger sin bedstefars formue, hævder den 31-årige arving, at han blev velhavende uafhængig af William Pulte.

Pulte hævder, at et UBI-forslag, der blev skitseret af den tidligere præsidentkandidat Andrew Yang, var kilden til hans inspiration bag flere velgørenhedsinitiativer

Som rapporteret af U.Today opfordrede Pulte sine tilhængere til at holde øje med Bitcoin, guld og sølv ved at gentage råd fra ‚Rich Dad, Poor Dad‘ -forfatter Robert Kiyosaki.

I december 2019 twitrede han om, at cryptocurrency kunne hjælpe en stor del af verdens befolkning, der forbliver uudnyttet.

Han annoncerede også offentligt sit køb af 11 mønter, og nu ønsker han, at hans tilhængere skal stack sats selv.